Weekendmenu

Zat 11/3 en zon. 12/3

 

Kaaskroket 

Vis bouillabaisse met toast en rouille

Coupe VALENCIA met appelsiensap

Prijs per persoon :  € 43.00

Specialiteiten

 

suggestieschotels

Zeeuwse creuses oesters nummer 3 , 2 stuks € 7.00

Gegratineerde warme oesters , 2 stuks € 8.00

Warme kreeft flambée duglérésaus met aardappeltjes € 69.00

Ossobucco met tomatensaus en groenten , pasta € 28.00

-

Lijnen.jpg

Nieuw

Bier van de maand : Timmermans Kriek  en Gordon scotch( brouwerij John Martin )

Nieuw aperitief : NEGRONI op basis van gin , rode vermouth en campari 
Varkenswangskes met Leffe bier en witloofsalade € 25.00
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 28.00


 

Lijnen.jpg

Dagschotels

Bekijk hier alle dagschotels

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter!