Weekendmenu

Zat  2/03 - Zo 3/03

Voorgerecht: Serranoham met meloen

Hoofdgerecht: Waterzooi van kip met knapperige groenten en krieltjes

Dessert: Lemon cloud dessert

 

 

Prijs menu € 46.00

 

 

Specialiteiten

 

suggestieschotels

- Zeeuwse creuses oesters en verse kreeft uit homarium !

oesters op ijs of gegratineerd met chablissaus 

kreeft Belle vue of geflambeerd duglérésaus

- Paarden filet pure met saus naar keuze , sla en frieten 

- Paling in ' t groen met frieten 

Verwen Ontbijt

Vers sinaasappelsap

Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)

Mandje met assortiment broodjes

Mini croissant / koffiekoek

Confituur of choco

Assortiment van kaas en charcuterie

Roer-spiegelei of omelet naar keuze

Prijs per persoon € 21.00

 

Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3

-

Lijnen.jpg

Nieuw

Bier van de maand : Blonden OS van ' t vat 

Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol voor onze BOB's

Nieuw aperitief december  ;NEGRONI   € 14.00

Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
PAARDEN filet pure met saus naar keuze , sla en frieten € 35.50
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 31.00


 

Lijnen.jpg

Dagschotels

Bekijk hier alle dagschotels

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter!