Weekendmenu

Zaterdag 20/12 - Zondag 21/12

 

 

Voorgerecht: Toast champignons

                          Hoofdgerecht: Tongscharrolletjes met saffraansaus , schorseneren  en puree

       Dessert: Cafée glacee  

 

Menu € 52.00 per persoon

  

 

 

Specialiteiten

 

suggestieschotels

- Zeeuwse creuses oesters en verse kreeft uit homarium !

oesters op ijs of gegratineerd met chablissaus 

kreeft Belle vue of geflambeerd duglérésaus

- Paarden filet pure met saus naar keuze , sla en frieten 

- Paling in ' t groen met frieten 

Verwen Ontbijt

Vers sinaasappelsap

Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)

Mandje met assortiment broodjes

Mini croissant / koffiekoek

Confituur of choco

Assortiment van kaas en charcuterie

Roer-spiegelei of omelet naar keuze

Prijs per persoon € 21.00

 

Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3

-

Lijnen.jpg

Nieuw

Bier van de maand : X - Mas scotch 

Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol , Affligem 0/0  voor onze BOB's

Nieuw aperitief december : cocktail wit paard ( gin , cassis , grenadine , ..)  € 14.00

Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 33.00

 


 

Lijnen.jpg

Dagschotels

Bekijk hier alle dagschotels

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter!