Weekendmenu
Zaterdag 20/12 - Zondag 21/12
Voorgerecht: Toast champignons
Hoofdgerecht: Tongscharrolletjes met saffraansaus , schorseneren en puree
Dessert: Cafée glacee
Menu € 52.00 per persoon
Specialiteiten
| suggestieschotels |
|---|
- Zeeuwse creuses oesters en verse kreeft uit homarium ! oesters op ijs of gegratineerd met chablissaus kreeft Belle vue of geflambeerd duglérésaus - Paarden filet pure met saus naar keuze , sla en frieten - Paling in ' t groen met frieten |
Verwen Ontbijt
Vers sinaasappelsap
Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)
Mandje met assortiment broodjes
Mini croissant / koffiekoek
Confituur of choco
Assortiment van kaas en charcuterie
Roer-spiegelei of omelet naar keuze
Prijs per persoon € 21.00
Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3
-

Nieuw
Bier van de maand : X - Mas scotch
Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol , Affligem 0/0 voor onze BOB's
Nieuw aperitief december : cocktail wit paard ( gin , cassis , grenadine , ..) € 14.00
Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 33.00

