Weekendmenu
Zaterdag 26/4 - Zondag 27/ 4
VOORGERECHT :
-Aspergesoep met garnalen € 12.00
-Caesar salad met kip € 19.00
-Garnaalkroketten met cocktailsaus € 24.00
-
HOOFDGERECHT :
Belgische asperges met gerookte zalm , aardappelen € 38.00
Tomaat garnaal met grijze gepelde garnalen € 28.00
Steak tartaar , sla en frieten € 27.00
Dessert :
- Café glacée € 12.00
-Breugel - appletaart € 7.00
-Aardbeien met ijs en slagroom € 12.00
Verwen Ontbijt
Vers sinaasappelsap
Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)
Mandje met assortiment broodjes
Mini croissant / koffiekoek
Confituur of choco
Assortiment van kaas en charcuterie
Roer-spiegelei of omelet naar keuze
Prijs per persoon € 21.00
Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3
-
Nieuw
Bier van de maand : scotch van 't vat in tinnen potje
Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol voor onze BOB's
Nieuw aperitief december ;NEGRONI € 14.00
Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 31.00