Weekendmenu

Zaterdag 2/11 - Zondag 3/11

Weekendmenu € 58.00 

3 gangen menu 

voorgerecht :

garnaalkroket met cocktailsaus of Scampi met lookboter en peterselie of wijngaardslakken met lookboter

Hoofdgerecht :

 Hazenrugfilet met garnituur en kroketten  of Varkenswangskes met frieten of Zeetongfilets met garnalen beurre blancsaus  en puree

Dessert :

Coupe brésilienne  of appel breugeltaart met ijs 

of profiteroles met warme chocoladesaus 

 

 

Specialiteiten

 

suggestieschotels

Reeds opengedaan creuses oesters, 2 stuks
€ 7.00

Warm gegratineerde oesters met chablissaus per stuk
€ 4.00

Kreeft Belle Vue met sla en cocktailsaus
€65.00

Warme Kreeft duglérésaus, rijst of krieltjes
€ 69.00

Verwen Ontbijt

Vers sinaasappelsap

Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)

Mandje met assortiment broodjes

Mini croissant / koffiekoek

Confituur of choco

Assortiment van kaas en charcuterie

Roer-spiegelei of omelet naar keuze

Prijs per persoon € 21.00

 

Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3

-

Lijnen.jpg

Nieuw

Bier van de maand : scotch van 't vat in tinnen potje

Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol voor onze BOB's

Nieuw aperitief december  ;NEGRONI   € 14.00

Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 31.00

 


 

Lijnen.jpg

Dagschotels

Bekijk hier alle dagschotels

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter!