Weekendmenu
Zaterdag 2/11 - Zondag 3/11
Weekendmenu € 58.00
3 gangen menu
voorgerecht :
garnaalkroket met cocktailsaus of Scampi met lookboter en peterselie of wijngaardslakken met lookboter
Hoofdgerecht :
Hazenrugfilet met garnituur en kroketten of Varkenswangskes met frieten of Zeetongfilets met garnalen beurre blancsaus en puree
Dessert :
Coupe brésilienne of appel breugeltaart met ijs
of profiteroles met warme chocoladesaus
Specialiteiten
suggestieschotels |
---|
Reeds opengedaan creuses oesters, 2 stuks Warm gegratineerde oesters met chablissaus per stuk Kreeft Belle Vue met sla en cocktailsaus Warme Kreeft duglérésaus, rijst of krieltjes |
Verwen Ontbijt
Vers sinaasappelsap
Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)
Mandje met assortiment broodjes
Mini croissant / koffiekoek
Confituur of choco
Assortiment van kaas en charcuterie
Roer-spiegelei of omelet naar keuze
Prijs per persoon € 21.00
Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3
-
Nieuw
Bier van de maand : scotch van 't vat in tinnen potje
Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol voor onze BOB's
Nieuw aperitief december ;NEGRONI € 14.00
Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 31.00