Weekendmenu
Zondag 12/10
Toast met gerookte zalm
Gebakken kabeljauwfilet , witloof en boterpuree
Petit beurre gebak
Menu € 52.00 per persoon
Specialiteiten
suggestieschotels |
---|
Zeeuwse creuses oesters op ijs Zeeuwse creuses oesters met chablissaus gegratineerd Hele kreeft Belle Vue met cocktailsaus of duglérésaus met krieltjes Paarden filet Pure met peperroomsaus , sla en frieten Zeetong Meunière met botersaus en tartaarsaus geserveerd |
Verwen Ontbijt
Vers sinaasappelsap
Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)
Mandje met assortiment broodjes
Mini croissant / koffiekoek
Confituur of choco
Assortiment van kaas en charcuterie
Roer-spiegelei of omelet naar keuze
Prijs per persoon € 21.00
Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3
-
Nieuw
Bier van de maand : scotch van 't vat in tinnen potje
Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol , Affligem 0/0 voor onze BOB's
Nieuw aperitief oktober : sarti Rosa APERITIVO ( mango , bloedappelsien spritz ) € 14.00
Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 33.00