Weekendmenu

Zaterdag 17/5 - Zondag 18/5

VOORGERECHT : 

- Steak tartaar 

HOOFDGERECHT :

Zacht gegaarde varkens cote à l ' os met peperroom , frieten 

Dessert :

- Boule pistache - aardbeien 

 

Menu € 48.00 per persoon

  

 

 

Specialiteiten

 

suggestieschotels

Osso bucco met tomatensaus en groenten, pasta

€ 26.00

Verwen Ontbijt

Vers sinaasappelsap

Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)

Mandje met assortiment broodjes

Mini croissant / koffiekoek

Confituur of choco

Assortiment van kaas en charcuterie

Roer-spiegelei of omelet naar keuze

Prijs per persoon € 21.00

 

Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3

-

Lijnen.jpg

Nieuw

Bier van de maand : scotch van 't vat in tinnen potje

Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol voor onze BOB's

Nieuw aperitief december  ;NEGRONI   € 14.00

Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 31.00

 


 

Lijnen.jpg

Dagschotels

Bekijk hier alle dagschotels

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter!